úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak prodávat pivo?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Panečku, (Mía Šmíra, 06.12.2006 12:56) celé vlákno | reagovat
Panečku, to je diskuse, to je názorů!
Zvyšování kultury prodeje piva? Jedině DOBŘE. Na druhou stranu jako čech vždy dám raději nejdříve vydělat českému subjektu za český výrobek, byť je to garážmistr nebo vrátnej v bývalém JZD. A jako čerstvý absolven VUPS kursu degustátora je mi jasné, že zvýšená intenzita osvětlení piva právě v Zelených lahvích pivu uvnitř určitě neprospívá.
Slyšel jsem, že Penny nebo snad Norma jedou teď jinou politiku prodeje nejlevnějších piv, jistě proti Kauflandu s jeho Ambroziem nebo čim, prodávají sice také levná piva, ale vyráběná lokálními pivovary. Velice chválihodné! Přestože je to stojí na logistice určitě víc než stojí centrální distribuce jedné značky.
Jo a k Porteru v Praze: vždy ho ochotně naleje pan hospodský v malé restauraci Mlýn na Sokolovské v Karlíně.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání