Honzo, nevím jestli ten článek nebyla ironie:). Nicméně většina členů CAMRA jsou skuteční odborníci a fajnšmekři, kteří mají většinou nadegustováno tisíce piv, druhů, stylů apod. Jejich chuťové pohárky jsou již perfektně vycvičené. Znají dobře všechny pivní druhy světa. Dokáží porovnávat, popisovat, hodnotit vše v souvislostech, otevřeností a návazností na historii daných druhů piva atd atd.. To stejné v USA.
Pokud jsem dobře počítal, dle posledních údajů, tak počet všech pivních světových kategorii se dnes blíží k číslu 100!!
Co by se asi hodnotilo u nás, když zde nalezneme 3 pivní kategorie?:) a to ještě s odřenýma ušima.
Navíc s podobnými názory, jako že třeba Oatmeal Stout či Baltic Porter jsou prostě černé ležáky:)) se asi dá těžko něco uskutečnit.
Mimochodem, dělali jsme degustaci TOP 10 USA Beers (pošleme i na SP). Výsledek? Neskutečný chuťový nářez!
A to už jsme si mysleli, že nás nic nerozhází:)) Překonaly i ty NEJ anglická piva.
PS: tak se mějte na Great CAMRA Festival a pak podrobně poreferujte. Já můžu jen tiše závidět, sádra ještě 2 týdny, snad mi to vyjde příští rok..
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Pokud jsem dobře počítal, dle posledních údajů, tak počet všech pivních světových kategorii se dnes blíží k číslu 100!!
Co by se asi hodnotilo u nás, když zde nalezneme 3 pivní kategorie?:) a to ještě s odřenýma ušima.
Navíc s podobnými názory, jako že třeba Oatmeal Stout či Baltic Porter jsou prostě černé ležáky:)) se asi dá těžko něco uskutečnit.
Mimochodem, dělali jsme degustaci TOP 10 USA Beers (pošleme i na SP). Výsledek? Neskutečný chuťový nářez!
A to už jsme si mysleli, že nás nic nerozhází:)) Překonaly i ty NEJ anglická piva.
PS: tak se mějte na Great CAMRA Festival a pak podrobně poreferujte. Já můžu jen tiše závidět, sádra ještě 2 týdny, snad mi to vyjde příští rok..