úvod
homepage

Komentáře

článku: Ale či ležák, toť otázka.

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Rodenbach atd., (Zbyněk Holan, 10.08.2007 00:19) celé vlákno | reagovat
Díky P.Ž. je to přesně tak jak píšete. Pil jsem ho v Bruselu v restauraci La Lunnette. Nechal jsem se zlákat letákem, kde byl Vámi popsaný postup výroby napsán. Grand Cru jsem bohužel neobjevil, ale budu pátrat. Jsem nyní na 14 dní v Bruselu, takže snad budu mít šanci. Budu rád když mi poskytnete pár tipů, kam zajít.

Mimochodem obsluha v belgických restauracích je hrozná ! Prošel jsem zde již pěknou řádku podniků a všude je to stejné... za prvé čekáte pěkně dlouho než si Vás vůbec všimnou a za druhé tady neznají úsměv - všichni do jednoho se tváří kysele! S láskou vzpomínám na české pinglíky...

Ještě mám jeden dotázek do pléna: v A la Mort Subite jsem pil Lambic blanche pivovaru Mort Subite. Co je zač ? V porovnání s lambici, které jsem dosud pil není vůbec kyselý, ale nasládlý - chutná jako jedny bonbóny na jejichž název si nemohu vzpomenout.

Zítra se vydám do hospůdky s názvem Delirium Tremens, kde inzerují 2000 piv. Nevím, ale asi je za večer všechny nestihnu ochutnat... Jinak tato hospůdka se nachází v uličce, kde je čůrající holčička Janneken pis protipól notoricky známého čůrajícího chlapečka Manneken pise.

Dotaz: prý je také někde socha čůrajícího pejska, neví někdo kde??

Lambicu zdar !
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání