Komentáře
článku: Malá piva v pražských minipivovarech II.
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Musím se číšníků pražáků trochu zastat.Je potřeba se na to podívat i ze strany majitelů hospod.Ufinancovat normální hospodu větší velikosti typu NP v centru Prahy,kde jsou měsíční nájmy na běžný evropský úrovni tedy ne deseti ,ale staticícový + energie,platy číšníků,DPH,atd......Česká kupní síla je jaká je ,pivo stojí euro ,ne 3 jako jinde venku v centru, tak je nasnadě ,že majitel aby vůbec přežil dá přednost turistům.Můžeme naříkat ,ale taková je realita.Až bude stát pivo v centru Prahy evropských 80-90 Kč jako jsou evropský náklady na provoz a češi takovou cenu piva bez rozpaků zaplatí tak není co řešit. Proč asi normálních hospod ůbývá a všude místo toho hernabar nebo casino?
Vyhledávání