Asi v letadle taky zacnu vybirat tringelty. Cizincu tu mame hafo, a navic nam ani nikam neutecou:). Jidlo roznasim, usmivat se musim, problemy resime, dva svetove jazyky umet musime, dnes jsem take delal vic jak deset hodin, k tomu casova pasma...Jen nevim, co by na to reklo vedeni. Stoupnout si ke dverim a rict "mame plno"...
No nic, to bylo tzv off topic. Take mam nejake ty zkusenosti ze sveta z ruznych pubu. Take jsem zazil chovani a "chovani". Nekde opravdu uctuji 10% prirazku rovnou k cene, nekde se i tvarili, kdyz jsem nic nepridal, protoze jsem nebyl spokojen. Nejak mi ale pripada, ze ve svete je trosku stavovska cest a profesionalita nekde jinde, nez u nas...
Trosku tech spatnych prikladu ze sveta: v Torontu v pubu, kde meli X piv na cepu, mi vnucoval belgicky psenicny wit s tim, ze je psenicne jako psenicne, kdyz bavorsky weizen neni(treba jako Primator Weizen a Hoegaarden), v Londyne si nelamal hlavu s alema(pale ale a IPA je nejspis to same...) atd...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
No nic, to bylo tzv off topic. Take mam nejake ty zkusenosti ze sveta z ruznych pubu. Take jsem zazil chovani a "chovani". Nekde opravdu uctuji 10% prirazku rovnou k cene, nekde se i tvarili, kdyz jsem nic nepridal, protoze jsem nebyl spokojen. Nejak mi ale pripada, ze ve svete je trosku stavovska cest a profesionalita nekde jinde, nez u nas...
Trosku tech spatnych prikladu ze sveta: v Torontu v pubu, kde meli X piv na cepu, mi vnucoval belgicky psenicny wit s tim, ze je psenicne jako psenicne, kdyz bavorsky weizen neni(treba jako Primator Weizen a Hoegaarden), v Londyne si nelamal hlavu s alema(pale ale a IPA je nejspis to same...) atd...