úvod
homepage

Komentáře

článku: Malá piva v pražských minipivovarech II.

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Nemohou si za to sami?, (Zdeněk Obermaier, 09.07.2007 10:48) celé vlákno | reagovat
Dobrý den.Jsem číšnik a pracuji v jednom nejmenovanem podniku v centru Prahy,kde mame take prevažně zahranični klientelu.Předem uvadim,že kritizovany pivovar neznam,nikdy jsem v něm nepracoval a ani pořadně nevim kde je.Ale i u nas raději přivitame cizince.Oni na sobe nešetri a maji utratu v 6ti lidech napriklad 2278Kč,našinci ve stejném počtu 1278Kč.Zahranični hosté vam,(snad kromě Rusu ze Sibiře a malých "děrevniček",Francouzu a Slováků - budeme-li je počitat za cizince) zaplati 2500Kc a tzn.,ze vam daji 222Kc spropitneho.Jsou vychovani nechat zhruba 10%. Ceši vam zaplati 1300Kč a tudíš vam nechaji 22Kč.Tak se ptam,být vy všichni kritici majitelem nebo obsluhou,koho by jste vy asi raději chtěli ve svém podniku míti?? Já raději obsloužím 10 stolů milých cizinců a odnesu si domů 2222Kč,než se budu trápit s 10ti stolama zamindrákovanych zoufalců,kteří si z velké časti chodí do restauraci vylejvat zlost a osobni problemy a odnesu si domů 222Kč.A na argument,že sem jednou cizinci přestanou jezdit a zbydou nam jen takovy Ceši,kteři si zde stežuji ,rovnou pišu,že než obsluhovat je,tak raději pujdu(a asi nejen já) dělat něco jineho a oni si asi budou muset zvykat na neodbornou obsluhu se slovenskym nebo ukrajinskym přizvukem,protože to budou zřejmě poslední lidé,kteří budou schopni jejich arogantni a povyšené chovaní snášet!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání