úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivo pod nejvyšší španělskou horou (IX.)

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

pár mých odpovědí, (Tomáš Semrád, 30.11.2006 14:10) celé vlákno | reagovat
Co se týká čepování piva před zavíračkou. Jistotu zda se sud dočepuje na druhý den nemá nikdo. Troufám si ale tvrdit, jak jsem to tady tak pozoroval, že ho určitě vyčepovali, jednalo se o KEG 30 l, což je v podstatě 60 piv, jež je reálné za den při takovém množství turistů vytočit. Ale já to napsal s odkazem na to, že tam platí krédo "náš zákazník, náš pán" a přitom většina lidí pila v režimu all inclusive = grátis. A to by se u nás neobtěžoval nikdo z personálu těsně před zavíračkou nějakému "otravovi" čepovat pivo a ještě k tomu zadarmo.
Co se týká záloh na lahve, se šetrností k životnímu prostředí souhlasím, ale vše je v lidech a v osvětě.
A co se týká rychlosti čepování piva, tak pro většinu Čechů je to něco nepochopitelného, avšak musím říct, že i přes tu neuvěřitelnou rychlost čepování se podařilo vesměs pivo s čepicí natočit, to, že pak zakrátko spadla je už věc poněkud jiná...
Každopádně díky za postřehy.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání