úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivo pod nejvyšší španělskou horou (IX.)

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

pár mých "adů", (MirEgg, 30.11.2006 12:38) celé vlákno | reagovat
ad rychlost čepování piva. Není to třeba podchlazením a přesycením piva? Takhle to totiž s oblibou dělají v Polsku. A bez pěny (pokud se přecejen povede s pěnou, obsluha ji sama od sebe ochotně vyndá lžící, fuj).

ad čepování před zavíračkou. Pokud měli jistotu, že druhý den ten sud dočepují (nebo měli malý soudek), tak proč ne...

ad zálohy na lahve. Jak šetrné k životnímu prostředí. Osobně jsem rád za tu zálohu za lahve, nevydila by mi ani na plechovky...

ad celý seriál. Skvělý počin! Pokud zase někdy pojedu na Tenerife nebo některý jiný kanárský ostrov, tento seriál budiž mým průvodcem a rádcem!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání