Zrovna za ty imperial stouty bych se bil. Napriklad Black chocolate stout z Brooklyn Brewery, to je pohadka. Lion stout ze Sri Lanky. Celkove vzato me na imperial stoutech laka prave jejich komplexnost. Udelat I. stout, aby se nic neprebijelo, melo to hodne alkoholu, dalo se to pit, to uz je kumst.
A nejvetsi me prekvapeni z lonskeho Denveru - Imperial Oatmeal stout se 14% alkoholu dozravane v sudu po burbonu:) Jen se bojim toto pivo znova ochutnat, abych nebyl zklamany:). Jinak taky dobry priklad "nove pivni kategorie". Jo, obcas to prehaneji. Ale kdyz jsem se ptal na ty "wild ales", rekli mi, ze je kazdym rokem vice a vice prihlasenych vzorku do degustacni souteze. Vloni uz meli dve kategorie v sudech dozravanych pivech, predloni to byla jen jedna kategorie(ale zatoi 75 vzorku) a predloni to tusim bylo jen soucasti "Experimental beers"...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
A nejvetsi me prekvapeni z lonskeho Denveru - Imperial Oatmeal stout se 14% alkoholu dozravane v sudu po burbonu:) Jen se bojim toto pivo znova ochutnat, abych nebyl zklamany:). Jinak taky dobry priklad "nove pivni kategorie". Jo, obcas to prehaneji. Ale kdyz jsem se ptal na ty "wild ales", rekli mi, ze je kazdym rokem vice a vice prihlasenych vzorku do degustacni souteze. Vloni uz meli dve kategorie v sudech dozravanych pivech, predloni to byla jen jedna kategorie(ale zatoi 75 vzorku) a predloni to tusim bylo jen soucasti "Experimental beers"...