úvod
homepage

Komentáře

článku: Ležák a Pilsener

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Maibock, (Jiří Jobánek, 26.06.2007 10:24) celé vlákno | reagovat
Vždyť říkám, že Maibock má spíše kontextuální smysl.
Zimní bock se zase dvaří obvykle tmavý. takový je zvyk. Např. mnichovský HB- vaří jantarový Maibock a tmavý Winterbock. Jinak podobněi Berlinský BB a stovky dalších. Spíše se jedná o zvyk. Jinak asi skutečně není 100% nutné v nějakých hodnotících kategoriích zavádět zvláštní kategorii maibock. Myslím, že by docela stačil bock:-))
Taky si myslím, že by takový ekvivalent RateBeer ušetřil určitě pár korun:-)) a např. při cestách do zahraničí by umožnil vyvarovat se některým hrůzám (ty jsou po celém světě). Určitě by stálo za to i doplnit, kde a v jaké podobě bylo ošetřené. Zkušenosti s rozdíly mezi lahvovým a sudovým atd.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání