Kopíruji: Když jsme se jednou ptal v bamberském pivovaru Klosterbrau na rozdíl mezi jejich světlým zimním a světlým májovým bockem (se stejnou stupňovitostí). Dostal jsem odpověď, že Maibock má být více sladový. Svůj zimní si prý více chmelí. Konec citace. Takže rozdíl je jen ve chmelení? Pak nevidím důvod vytvářet novou kategorii, i u nás se některá piva chmelí více, jiná méně.
Další: nějakou možnost hodnocení piv bych přivítal.
A za poslední: mé oblíbené pivovary jsou Prostějov, Zašová, Protivín, Pardubice, Pelhřimov. Zhruba v tomto pořadí.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Další: nějakou možnost hodnocení piv bych přivítal.
A za poslední: mé oblíbené pivovary jsou Prostějov, Zašová, Protivín, Pardubice, Pelhřimov. Zhruba v tomto pořadí.