dlouhé zrání ? ...,
(Standa Jakoubek, 25.06.2007 12:47)
celé vlákno | reagovat
Cituji z příspěvku pana Žalio "V neposlední řadě technologie výroby, zejména co se týče zrání piva v lež. sklepech. U nás zraje pivo zbytečně velmi dlouho (až o 2 měsíce déle než jinde). To má za následek, že piva jsou více prokvašená a ztrácejí tím své aromatické vlastnosti."
A já si vždycky myslel, že dlouhé zrání přidává na kvalitě, narozdíl od všelikých pivních rychlokvašek ...; mohl bych poprosit o podrobnější komentář, kdy je pivo našeho typu řekněme nedozrálé, zralé a přezrálé (jak jsem vydedukoval z vašeho přáspěvku) ? děkuju za odpověď
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
A já si vždycky myslel, že dlouhé zrání přidává na kvalitě, narozdíl od všelikých pivních rychlokvašek ...; mohl bych poprosit o podrobnější komentář, kdy je pivo našeho typu řekněme nedozrálé, zralé a přezrálé (jak jsem vydedukoval z vašeho přáspěvku) ? děkuju za odpověď