úvod
homepage

Komentáře

článku: Ležák a Pilsener

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Druhy, (Petr Buriánek, 22.06.2007 14:48) celé vlákno | reagovat
To Zbyněk M.: ...ječný slad, pšeničný slad, žitný slad, pšenice, kukuřice, rýže, oves, různé cukry... To bude stejný rozdíl jako švestky, vinná réva, cukr, slad... Jestli použiji švestky, brambory nebo ječný slad, dostanu 3 různé lihoviny. Když použiji ječný slad, oves nebo pšeničný slad také dostanu 3 různá piva.
Švestky, brambory nebo slad, všechno je to jenom zdroj škrobů či cukrů. A kde je cukr nebo škrob, z toho vyrobím kořalku. Tak proč to dělit dál. :-)
Že něco zraje v dubových sudech a něco v nerezovém tanku. Že něco zraje rok, něco 4 roky a něco vůbec? To piva také. Tak proč jim upírat dělení na druhy???
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání