Komentáře
článku: Čeští pivovarníci hledají výraz pro pivního „someliéra“ – stane se jím pivník?
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Vyhledávání
článku: Čeští pivovarníci hledají výraz pro pivního „someliéra“ – stane se jím pivník?
* sommelier, m - číšník
a popře snad někdo, že i pivo si zaslouží svého sklepmistra a číšníka? Nikolivek, a proto se ptám (tři sprostá slova doplňte sem) musíte (a jedno sem) zavádět nesmyslné označení k již existujícímu pojmu, který je nám notabene stejně cizí? A jinak souhlas s Donem Carlosem a jeho protestem proti budoucím možným olivrejovaným blbům prodávajícím pěkné řeči o jižních zdech velkováren a přenádherném čase zrání (14 dní v CKT), stydlivé pěně (jak se objevila, tak zmizla) a umu zahraníičního pana senior managera (jednou exnul třetinku pod dvě minuty).