úvod
homepage

Komentáře

článku: Čeští pivovarníci hledají výraz pro pivního „someliéra“ – stane se jím pivník?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Porm Pepu Turecka, (honza, 20.06.2007 01:26) celé vlákno | reagovat
Sice nechapu, co Vy nechapete na tom, ze jsem k pivu pricichl az ve svete, ale budiz...

Dovolil bych si to uvest na spravnou miru - k pivu jsem pricichl uz u nas, jen me to jaksi neoslovilo. Dat si deset kousku a jit domu mi proste neucarovalo. Az diky cestovani jsem zjistil, ze se k pivu dat najit i jina cesta, objevit jaksi ten svet piva, mit k pivu jiny vztah. Se vsim co k tomu patri(pivni kategorie, ruzne chuti, nakonec i to pivni somelierstvi...). Proto vlastne i tento server vznikl.

A ja jsem velice rad tomu, ze se tu konecne diskutuje napriklad o rauchbieru. Ano, chapu ze zrovna VAs toto pivo nemusi oslovit, ale jsou mnozi jini, kteri treba za tento poznatek budou radi. TEd jsem se vratil z Pelhrimova, kde jsem byl okouknout novy pikopivovar Paula Holborna. NAdhera! A tim ze ma pristup jak k vhodnym surovinam, tak ke kvasnicim a v dusledku diky sve cinnosti i ke spolupraci s mnoha zajimavymi pivovary po svete, da se ocekavat, ze se brzo dockame(tedy nekteri z nas) spousty zajimavych piv. Tudiz ze bude dost nametu na dalsi clanky...

A pokud VAm prijde, ze piseme malo o ceskem pivu, projdete si prosim aktuality. Anebo jenom clanky z letosniho roku. Domnivam se,ze tam najdete spoustu informaci o ceskem pivu. O pivu, ktere se za ceske jeste da povazovat...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání