úvod
homepage

Komentáře

článku: Čeští pivovarníci hledají výraz pro pivního „someliéra“ – stane se jím pivník?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Nepochopení - vysvětlení (pro p.Šímu), (Petr Žalio, 19.06.2007 20:47) celé vlákno | reagovat
Asi jste nepochopil, co jsme mysleli našimi příspěvky. Tak ještě jednou stručně a výstižně.
Nejsme proti pivnímu sommeliérství, právě naopak. Ale v ČR, kde se vaří pouze jeden (1) typ piva, navíc který se hodí jen k pár pokrmům, nemá smysl zaměstnávat sommeliéra. K čemu se hodí a jaké chuťové vlastnosti má český ležák, může oznámit zákazníkovi číšník do (1) minuty. Myslím, že zaměstnávat sommeliéra, by bylo pro majitele ekonomicky zbytečné. Snad jen jako maskota:)
Dále zaměňujete pojmy - druh piva (ten je jen 1) a značka piva (těch může být cc 300-nepočítal jsem)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání