úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní kultura Zoigl

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Výzva sládkům 2, (Petr Žalio, 11.06.2007 17:40) celé vlákno | reagovat
On se dá udělat i spodně kvašený Lager v daleko lepší kvalitě. Kromě již zmiňovaného Bavorska, abychom také zabředli jinam, některé americké minipivovary dělají prvotřídní spodně kvašené ležáky v bavorském stylu (Helles a Dunkles Lager, Märzen atd). Rovněž některé holandské malé rodinné pivovary jako Lindenboom a Brand vaří fantastické Pilsenery či Bocky. A dokonce i v Anglii, kde se vaří převážně svrchně kvašené Ales, tak si některé malé pivovary troufly konkurovat ležákem. Za všechny alespoň jeden příklad - pivovar Samuel Smith z Tadcasteru vaří výbornou ukázku světlého ležáku pod názvem Pure Brewed Lager. Takže se nemusí měnit druh piva, jen ho dělat lépe.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání