úvod
homepage

Komentáře

článku: Ze zápisníku čističe trubek (4.)

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

pění........., (Tomáš Semrád, 17.07.2007 13:49) celé vlákno | reagovat
Zrovna v neděli jsem na vlastní oči zažil problémy s pěnivostí piva. Regionál pěnil, za to Gambáč, ten byl v pohodě.
Takže místo toho, aby personál problémy řešil, všem dotyčným co chtěli Vyškov zcela zřetelně a důrazně řekl, že místní pivo neskutečně pění (narozdíl od G, které je v tomto ohledu úplně v pohodě) a že budou hodně dlouho čekat, než jim ho natočí. Vesměs všichni si to v tom vedru rozmysleli, ovlivněni negativně dopředu obsluhou a dali...víte co? Takže asi jen já trpělivě čekal na Vyškov. I přes poměrně dlouhou čekací dobu jsem však posléze nelitoval.
Takže, vážený personále občerstvení U Libuše na koupališti v Lulči, provozovateli tohoto zařízení, pane Chlupe, měl byste si možná přečíst právě tento návod, jak odstranit nadměrnou pěnivost, s největší pravděpodobností způsobenou díky Vám a né vykládat něco o špatné kvalitě vyškovského piva a nemístně ho hanit!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání