Tento článek, nebo ještě lépe celou sérii článků, by měli všichni pivomilci nosit sebou do hospod. A pokud si jejich hostinský stěžuje, (třeba zrovna na pěnivost), tak mu říci, že chyba je velmi pravděpodobně u něj a není v pivu.
Nedávno jsem mluvil s hostinským, který mění regionální pivo za G. Přiznal, že dostane peníze, ale zároveń dopověděl, že to současné pivo poslední dobou moc pěnilo a chlapi si stěžovali. A že už se všichni těší na Gambrinus.
Jak to, že mu špatně pěnilo až poslední dobou? BYL TO ZÁMĚR, NEBO NÁHODA?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Nedávno jsem mluvil s hostinským, který mění regionální pivo za G. Přiznal, že dostane peníze, ale zároveń dopověděl, že to současné pivo poslední dobou moc pěnilo a chlapi si stěžovali. A že už se všichni těší na Gambrinus.
Jak to, že mu špatně pěnilo až poslední dobou? BYL TO ZÁMĚR, NEBO NÁHODA?