úvod
homepage

Komentáře

článku: Malé pivní zamyšlení

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Moje já, (Tomáš Semrád, 23.06.2007 22:40) celé vlákno | reagovat
..."Co máte proti Géčku, víme přece z televize, že je nejlepší, a tak je taky nejprodávanější."...
Já jen dodávám, že nejprodávanější ještě neznamená (v případě Gambrinusu rozhodně) nejlepší!
Jinak dávám jednoznačně přednost regionálním pivům, popřípadě pivům z mini a mikropivovarů, a to za každou cenu, především z hlediska kvality a chuťové rozmanitosti. Na to jsem pedant a paličák. Už kvůli tomu bylo u nás několik rodinných scén. Pokud není zbytí, pak se holt nedá nic dělat, avšak o to větší těšení mám na pivní produkt z podstatně menší výrobny. Alergii mám na Heineken, Amstel a podobně velké pivní roztoče, bohužel na tyto však žádná antihistaminika nefungují...
Coca-colu nepiju, snad ještě tak Pepsi, ale vůbec nejraději z "černých" limonápojů mám Grenu. A pravý "Alofok".
Auto potřebuji spolehlivé, tzn. co dojede vždy a za každých podmínek tam, kam potřebuji. A je mně jedno zda nese značku Škody, Renaultu, Peugeotu či Fordu. V tomto nejsem žádný fajnšmekr.
Slabost mám na brunety. Popřípadě na rusovlásky, protože jeden můj věkem zkušený kamarád tvrdí, kdo neměl "zrzavou", neví jak chutná pořádnej sex...Jsem "dolňák"...Mám rád temperament, "rybí krvi" nefandím. Jsem heterosexuál, homosexuály toleruji a nevadí mi.
Na dovolenou raději jedu do hotelu než do stanu, mám rád jisté pohodlí! Miluji Kanárské ostrovy a vůbec země, kde se mluví španělsky.
Na počítači mám Firefox, ale v práci používám Explorer. Je mi to ale celkem jedno.
Rád a hodně utrácím za kvalitní kávu (až nekřesťansky) a čaj. Žádný levný náhražky nekupuji, chci si totiž pochutnat a razím heslo, raději méně, zato kvalitně.
V televizi sleduji jak ČT 1, tak i ČT 2, Novu i Primu, dle chuti, nálady a toho na co mám momentální chuť.
V jídle jsem frňák, co nesnáším je cibule, česnek a pórek, neb je mi z toho hodně těžko.
Nakupovat chodím hlavně do hypermarketů, a to hlavně z toho důvodu, že tam mám vše pod jednou střechou, ale obecně preferuji klasické obchody typu ovoce-zelenina, masna, pekařství.
Výhradně čtu deník Hospodářské noviny, zajímá mě totiž ekonomika a také mají naprosto všeobecné seriozní zpravodajství od nás i ze světa, zkrátka vysoká úroveň. A pak taky Světpiva.cz, Pivni.info a Pivovary.info.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání