Tak mám úplně stejný pocit jako Weetek a Ivan Šulc - z většiny komentářů je cítit, že vše co se navaří v malých, menších a nejmenších pivovarech je vždy dobré, výborné a nejlepší. Protože to jsou přece pivovary, které to dělají poctivě, klasicky a také bojují za tu dobrou věc - postavit se těm nadnárodním molochům.
A tak zcela nekriticky a bezmyšlenkovitě, bez hlubší analýzy senzorických vlastností piv atd., platí pravidlo: " to z malého přece musí být vždy dobré..."
Jinak díky Ivane za info, pojedeme ochutnat to nové dalešické. Máme na "Kotýnkovský" začátek v dalešickém pivovaru ty nejlepší vzpomínky. Nejen kvůli fantastickému pivku. Jsem zvědav, jestli se novému sládkovi povede napravit to, co Most pokazil:)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
A tak zcela nekriticky a bezmyšlenkovitě, bez hlubší analýzy senzorických vlastností piv atd., platí pravidlo: " to z malého přece musí být vždy dobré..."
Jinak díky Ivane za info, pojedeme ochutnat to nové dalešické. Máme na "Kotýnkovský" začátek v dalešickém pivovaru ty nejlepší vzpomínky. Nejen kvůli fantastickému pivku. Jsem zvědav, jestli se novému sládkovi povede napravit to, co Most pokazil:)