Nezamlouvají se mi senzorické vlastnosti tohoto. Primárně jeho chuť.
Taky mě překvapila po nalití do sklenice ta "bohatá a trvanlivá" pěna:-)).
Jinak už připravujeme s P.Ž. článek o amerických Barley Wine, která jsme zkoušeli minulý týden. Tentokráte jsme je i nafotili.
Dále pak o minipivovaru v Bzenci, kde pan Radomil Paták vaří skutečně vynikající pivo.
Doporučuji zajet si do tamní pivnice Myslivna a ozkoušet je.
A ještě pro Tomáše Semráda. Je to cca 4 týdny, co se v Brně zastavil jeden německý pivní publicista (měl nazkoušeno asi 2500 druhů piv) a světe div se taky si moc u nás na Moravě nepošmákl.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Taky mě překvapila po nalití do sklenice ta "bohatá a trvanlivá" pěna:-)).
Jinak už připravujeme s P.Ž. článek o amerických Barley Wine, která jsme zkoušeli minulý týden. Tentokráte jsme je i nafotili.
Dále pak o minipivovaru v Bzenci, kde pan Radomil Paták vaří skutečně vynikající pivo.
Doporučuji zajet si do tamní pivnice Myslivna a ozkoušet je.
A ještě pro Tomáše Semráda. Je to cca 4 týdny, co se v Brně zastavil jeden německý pivní publicista (měl nazkoušeno asi 2500 druhů piv) a světe div se taky si moc u nás na Moravě nepošmákl.