Chlapi, mě se ty věčný diskuse a hádky nad pivem zdají zbytečný. My jsme u nás v Ostravě taková dobrá pivní partička. Je nás 8, průměrný věk 32 let. Každý týden si děláme bečičku. Je to levný a máme pohodičku. K tomu nějaká opékačka a co víc můžete chtít. Dřív jsme pili
Radka, ale teď je to hnusná sodovka. Pak jsme přešli na Ostravar a Staropramen. Teď už 2 roky máme každý týden něco jiných. Naštěstí máme mezi sebou dva řidiče z povolání, kteří vždycky přivezou něco nového. Zrovna před měsícem Dalešice 11% a bylo dobrý. ČH jsme měli taky a nevím co je na něm špatný. Teď nevíme co dřív, pivovarů je jak na...
Nemá smysl se pořád nimrat v tom co a jak. Pivo buď chutná a je dobrý nebo nechutná a je
to humus. Pořád nějaký kvašení atd. Není to jedno? Mě víc naštve, když je pivo teplý a hospodskej nečistí trubky.
Pište spíš o pařbách, kalbách a pivních akcích, která děláte. U takových sešlostí je největší sranda a pohodička.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Radka, ale teď je to hnusná sodovka. Pak jsme přešli na Ostravar a Staropramen. Teď už 2 roky máme každý týden něco jiných. Naštěstí máme mezi sebou dva řidiče z povolání, kteří vždycky přivezou něco nového. Zrovna před měsícem Dalešice 11% a bylo dobrý. ČH jsme měli taky a nevím co je na něm špatný. Teď nevíme co dřív, pivovarů je jak na...
Nemá smysl se pořád nimrat v tom co a jak. Pivo buď chutná a je dobrý nebo nechutná a je
to humus. Pořád nějaký kvašení atd. Není to jedno? Mě víc naštve, když je pivo teplý a hospodskej nečistí trubky.
Pište spíš o pařbách, kalbách a pivních akcích, která děláte. U takových sešlostí je největší sranda a pohodička.