Tak nevím Tomáši, jestli nejste ironik:). S příchodem mosteckého sládka do Dalešic vznikl nepitelný patok- mimochodem není se čemu divit, pokud si pamatujete chuť mostecké břečky.
Jirka Kotýnek, který ještě vařil výborné dalešické, by se musel v Japonsku obracet, kdyby slyšel Váš názor.:)
A způsob ošetření a čepování piva v Zelené Kočce? No Comment..
ČH je dnes tzv:" pivo z nouze " možná tak při posledním tažení v poušti Gobi.
Ale proti gustu...:)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Jirka Kotýnek, který ještě vařil výborné dalešické, by se musel v Japonsku obracet, kdyby slyšel Váš názor.:)
A způsob ošetření a čepování piva v Zelené Kočce? No Comment..
ČH je dnes tzv:" pivo z nouze " možná tak při posledním tažení v poušti Gobi.
Ale proti gustu...:)