Docela by mě zajímalo, co v té Podkováni posdlední dobou s tím svým pivem vyvádějí. Poté, co jsem byl cca před dvěma měsíci zklamán odpornou příchutí tohoto piva na Žižkově, měl jsem opět příležitost ochutnat 12% podkováňský ležák, tentokrát na Slavnostech piva v Č. Budějovicích. Velmi nechutná záležitost!
Kolega "vůni" tohoto piva velmi trefně přirovnal k čerstvě otevřenému balíčku se sterilním obvazem. Příchuť dezinfekce tu podkováňskou bídu podtrhovala.
Míval jsem Podkováň rád. Ale poslední dobou se mě snaží přesvědčit, že je to jednoduše špatné až hrozné pivo. Škoda.
Co tam s tím v tom pivovaru dělají??? Kde se vlastně podobná příchuť v pivu bere?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Kolega "vůni" tohoto piva velmi trefně přirovnal k čerstvě otevřenému balíčku se sterilním obvazem. Příchuť dezinfekce tu podkováňskou bídu podtrhovala.
Míval jsem Podkováň rád. Ale poslední dobou se mě snaží přesvědčit, že je to jednoduše špatné až hrozné pivo. Škoda.
Co tam s tím v tom pivovaru dělají??? Kde se vlastně podobná příchuť v pivu bere?