Komentáře
článku: S Romanem Holoubkem o pivu Bon
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
S pšeničným Bonem jsem byl spokojen a Romanu Holoubkovi a co. za něj děkuji. Co mě však rozladilo, byl přístup zřejmě pana představeného této provozovny (Pivovarského klubu Karlín): po mé objednávce, že si dám tu zašovskou pšenici udělal škleb, že by se za něj nemusel stydět dejme tomu Louis de Funés. Nemám rád, když mi personál ještě před napitím sděluje mimikou své subjektivní pocity a dojmy. Zajímalo by mě, zda-li tento doprovodný program znají např. členové PKK nebo se této výsady dostává pouze obyčejným návštěvníkům. Na obranu zbytku personálu musím poznamenat, že s ním bylo vše vždy v pohodě. Řečeno s klasikem (výrobcem): tož tak...
Vyhledávání