úvod
homepage

Komentáře

článku: S Romanem Holoubkem o pivu Bon

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

jsem pouhý laik, (Zbyněk Melichar, 14.10.2007 20:16) celé vlákno | reagovat
a pšeničný BON mi přišel na první dojem až příliš sladký, nevím ale, jak má chutnat etalon, standard Weissenu... vůně v pořádku, pěna krásná hebká, hustá, v chuti jsem cítil nikoliv pomeranče, ale lehce broskve a těžce jablečný mošt (to na špičce jazyka), dál se rozlévala chuť známá mně z jiných pšeničných piv
po dvou dnech na druhý dojem jsem se ujistil v tom, že pivo je to zajímavé, ale nedovedu si představit trávit s ním celý večer...
buď mám příliš citlivý jazyk nebo je opravdu sladší než cokoliv, co jsem z piva doteď pil a nezanechává mi v puse ten dojem, který od pšenice čekám
každopádně jsem ale rád, že někdo čeří převážně stojaté vody českého pivovarnictví :)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání