úvod
homepage

Komentáře

článku: S Romanem Holoubkem o pivu Bon

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Přeničný Bon, (Tomáš Maier, 12.10.2007 14:36) celé vlákno | reagovat
Já se hned přidám. Shodou okolností jsem ho včera pil v Karlíně a musím říci super, hořkost bych ale hodnotil na weitzena spíš vyšší a mírně ale opravdu velmi mírně jsem tam cítil oxidačku, což ale rozhodně jeho kvalitu nesnižuje. Z českých bych ho zařadil na druhé místo za strahovské, i když ne jednoznačně. Weitzen na Strahově jsem piv červnu (jak jsme putovali po pražských minipivovarech), kdy neměl chybu a pak koncem srpna, kdy za moc nestál.
Díky Romane za tento zážitek. Mimochodem, mají ho i U Krokodýla?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání