úvod
homepage

Komentáře

článku: Minipivovary 2006

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Hospůdka u Kumpána, (Roman Holoubek, 14.08.2006 14:33) celé vlákno | reagovat
Pane Davide,
je mi líto, že jste nebyli plně spokojeni s načepováním našeho piva BON ve zmíněné hospůdce. Omluvou snad může být čerstvost hospůdky a především ještě ne zcela zkušený personál.
Jen bych si dovolil oponovat k přesycenosti. Pivo zde čepují tím nejlepším co v současné době známe BIOGONEM. V pivovaru nemáme ani dosycovač - spoléháme se jen na přírodní CO2 vznikající při dlouhém ležení. Tím bych vyloučil přesycení piva kysličníkem v této hospůdce. Z čeho, prosím, jste usoudili, že je pivo přesycené?
Děkuji
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání