úvod
homepage

Komentáře

článku: Minipivovary 2006

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle vláken

umění masám,maso umělcům, (ales hodspodsky ulman, 11.09.2006 21:22) celé vlákno | reagovat
NÁŠI HOSPŮDKU ATELIER V BESKYDECH NAVŠTÍVILI POSLEDNÍ PRÁZDNINOVÝ VÍKEND NAŠI NEJMILEJŠÍ ŠTAMGASTI,ŘÍKÁME JIM UČITELŠTÍ,PŘITÁHLI CELÉ SELE A PŘI NAŠEM BÁJEČNÉM PIVĚ ZNAČKY BERNARD JSME UKONČILI LETNÍ SEZONU A PRÁZDNINY,PILO SE DO RANNÍCH HODIN A JAK JINAK,KDYŽ SE TOČIL SKVĚLÝ JEDENÁCTI STUPNOVÝ LEŽÁČEK,PAK SE TO PROLOŽILO JEŠTĚ LEPŠÍM KVASNIČÁKEM,TŘINÁCTKA S NÁDECHEM ZRALÝCH ŽEN A NAKONEC NEJFANTASTIČTĚJŠÍ SVÁTEČNÍ ČTRNÁCTKA. SELE SE CELÉ ZKONZUMOVALO A DOSTALO SE I NA KOLEMJDOUCÍ POUTNÍKY HOR. CHLAPY DÍKY VÁM BYLO TO NENAHRADITELNÉ ,POUČNÉ A MOC MILÉ. VAŠÍ UMĚLEČTÍ HOSPODŠTÍ ALEŠ A BRONA
Hospůdka u Kumpána, (Roman Holoubek, 14.08.2006 14:33) celé vlákno | reagovat
Pane Davide,
je mi líto, že jste nebyli plně spokojeni s načepováním našeho piva BON ve zmíněné hospůdce. Omluvou snad může být čerstvost hospůdky a především ještě ne zcela zkušený personál.
Jen bych si dovolil oponovat k přesycenosti. Pivo zde čepují tím nejlepším co v současné době známe BIOGONEM. V pivovaru nemáme ani dosycovač - spoléháme se jen na přírodní CO2 vznikající při dlouhém ležení. Tím bych vyloučil přesycení piva kysličníkem v této hospůdce. Z čeho, prosím, jste usoudili, že je pivo přesycené?
Děkuji
o oo o jak je k závidění mužům,co mají radi život, (atelier chalupa, 03.08.2006 19:58) celé vlákno | reagovat
toto milé, krásné povídání o tom jak je u nás všude pěkně ,jak všude žijí a pracují lidé, jak se mají rádi atd atd atd jak jim pivko chutná je k ničemu, než k závidění . Jen tak dále hoši, máme vás rádi jste naši kamarádi . Všem pozdravení posílají ULMANOVI Alešek a Bronislava s celou vysokohorskou ZOO
Vyhledávání