úvod
homepage

Komentáře

článku: Čeští pivovarníci přijali kodex péče o pivo v gastronomii

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Proč ne vzduch?, (Tomáš Semrád, 13.04.2007 11:03) celé vlákno | reagovat
Myslím si, že pokud má hospoda kvalitní filtry a zodpovědné pracovníky, starající se o vše jak má být (viz výše), i já nevidím jediný důvod proč by tlačným plynem neměl být vzduch.
Pro toto tvrzení mám dva brněnské příklady. V obou točí strakonická piva a ve vynikající kvalitě. "Osamělá srdce" a "Hluchá zmije" jsou toho zřetelným příkladem!!!
Naopak znám i několik podniků, kde sice "tlačí" předepsanými plyny, avšak o další nezbytné věci se moc nestarají. Takže kodex je jistě věc záslužná, avšak vše je v lidech...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání