Myslím si, že pokud má hospoda kvalitní filtry a zodpovědné pracovníky, starající se o vše jak má být (viz výše), i já nevidím jediný důvod proč by tlačným plynem neměl být vzduch.
Pro toto tvrzení mám dva brněnské příklady. V obou točí strakonická piva a ve vynikající kvalitě. "Osamělá srdce" a "Hluchá zmije" jsou toho zřetelným příkladem!!!
Naopak znám i několik podniků, kde sice "tlačí" předepsanými plyny, avšak o další nezbytné věci se moc nestarají. Takže kodex je jistě věc záslužná, avšak vše je v lidech...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Pro toto tvrzení mám dva brněnské příklady. V obou točí strakonická piva a ve vynikající kvalitě. "Osamělá srdce" a "Hluchá zmije" jsou toho zřetelným příkladem!!!
Naopak znám i několik podniků, kde sice "tlačí" předepsanými plyny, avšak o další nezbytné věci se moc nestarají. Takže kodex je jistě věc záslužná, avšak vše je v lidech...