úvod
homepage

Komentáře

článku: Čeští pivovarníci přijali kodex péče o pivo v gastronomii

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Proč ne vzduch?, (Tomáš Semrád, 13.04.2007 11:03) celé vlákno | reagovat
Myslím si, že pokud má hospoda kvalitní filtry a zodpovědné pracovníky, starající se o vše jak má být (viz výše), i já nevidím jediný důvod proč by tlačným plynem neměl být vzduch.
Pro toto tvrzení mám dva brněnské příklady. V obou točí strakonická piva a ve vynikající kvalitě. "Osamělá srdce" a "Hluchá zmije" jsou toho zřetelným příkladem!!!
Naopak znám i několik podniků, kde sice "tlačí" předepsanými plyny, avšak o další nezbytné věci se moc nestarají. Takže kodex je jistě věc záslužná, avšak vše je v lidech...
Vzduch, (David Kudýn, 12.08.2006 19:12) celé vlákno | reagovat
Nevim proč se nedoporučuje tlačit pivo vzduchem,mě osobně chutná takhle nejvíc a hosté si ho tež pochvalují a zatím se nezaznamenal žádné nečistoty vzniklé použitím vzduch
Kodex ošetřování piva v české gastronomii, (Joe's garage brewmaster, 31.07.2006 21:29) celé vlákno | reagovat
Kodex jsem připravoval s mými kolegy .Bude asi nejlepší když ho vydáme v celém znění na Světu piva.Zatím ....Brewmaster - Krýsl Josef
kodex, (Jiří Kaňa, 31.07.2006 12:12) celé vlákno | reagovat
Já bych se zkusil optat na http://www.cspas.cz/
Kde, (Maršev, 31.07.2006 11:12) celé vlákno | reagovat
Poradíte někdo, kde by se dal tenhle kodex stáhnout. Dík
NO2 je překlep !, (Petr, 28.07.2006 09:58) celé vlákno | reagovat
Samozřejmě se jedná o dusík, tedy N2 !!!
Vyhledávání