Komentáře
článku: Čeští pivovarníci přijali kodex péče o pivo v gastronomii
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Nevim proč se nedoporučuje tlačit pivo vzduchem,mě osobně chutná takhle nejvíc a hosté si ho tež pochvalují a zatím se nezaznamenal žádné nečistoty vzniklé použitím vzduch
Kodex ošetřování piva v české gastronomii,
(Joe's garage brewmaster, 31.07.2006 21:29)
celé vlákno | reagovat
Kodex jsem připravoval s mými kolegy .Bude asi nejlepší když ho vydáme v celém znění na Světu piva.Zatím ....Brewmaster - Krýsl Josef
Já bych se zkusil optat na http://www.cspas.cz/
Poradíte někdo, kde by se dal tenhle kodex stáhnout. Dík
Samozřejmě se jedná o dusík, tedy N2 !!!
Vyhledávání
Pro toto tvrzení mám dva brněnské příklady. V obou točí strakonická piva a ve vynikající kvalitě. "Osamělá srdce" a "Hluchá zmije" jsou toho zřetelným příkladem!!!
Naopak znám i několik podniků, kde sice "tlačí" předepsanými plyny, avšak o další nezbytné věci se moc nestarají. Takže kodex je jistě věc záslužná, avšak vše je v lidech...