úvod
homepage

Komentáře

článku: Anonymní spotřebitelská degustace kvasnicových piv

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

ehm ehm, (Colega, 31.05.2006 14:37) celé vlákno | reagovat
Vyhláška Ministerstva zemědělství:

"r) kvasnicovým pivem - pivo vyrobené dodatečným přídavkem podílu
rozkvašené mladiny do hotového piva v průběhu stáčení,"

Krom toho by podle vaší specifikace chybovali při označování všechny pivovary. Když už tedy nějak třídit, tak ať pivo s přídavkem kvasnic je pivo s přídavkem kvasnic, nefiltrované nazýváno nefiltované, nepasterované sluje nepasterovaným, krouzkované zváno kroužkovaným. Ještě by se dalo zavést označení živé a mrtvé pivo; pasterovaný nefiltovaný kvasnicový pšeničný primátor by pak byl mrtvý, kdežto filtrovaný nepasterovaný bernard s přídavkem kvasnic živý.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání