úvod
homepage

Komentáře

článku: Festival nevšedního piva

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

také jsem tam byl..., (Michal Tomšovský, 23.05.2006 16:59) celé vlákno | reagovat
...a akce to byla povedená. Měl bych ale jednu, a to důraznou připomínku: Chybělo mi tam lahvové pivo. Vzhledem k bohaté nabídce točených dobrot nebyl problém se po čtyřech- pěti vzorcích lehce přiopít a pak se rozdíly v pivech vychutnávají těžko. Zvlášť když většina stánků disponovala jen půllitrovými kelímky - pro některé pivaře jsou sice třetinky pod úroveň, ale já jsem tam šel opravdu spíše ochutnávat, než se namazat. Takže pokud máte na degustaci málo času, nezbývá než poohlížet se po nabídce lahví, hlavně u vzdálenějších pivovarů, jejichž produkty v Brně opravdu nekoupíte (Žatec, Chodovar, Opat). Nutno říci, že tyto pivovary dokonale zaspaly :(( Žádný z těchto pivovarů (alespoň v pátek odpoledne) lahve nenabízel! Svijany měly sice doplňkový sortiment na slušné úrovni, ale lahvinku třináctky prodávali pouze v jakémsi nesmyslném balíčku se sklenicí a já už pivní sklenice nemám kam dávat :(((.
Pivovary Janáček a Polička sice lahvová piva nabízely, ale opět pouze v jakýchsi dárkových baleních zahrnujících celý sortiment, ale já bych býval raději koupil více lahví jednoho druhu....
Celkově ale pokládám akci za velice vydařenou, kdyby se příští rok dostavil pivovar Bon, tak by mě nedostatek lahváčků asi ani nevadil :))
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání