úvod
homepage

Komentáře

článku: Vaříte si doma pivo? Nedávejte raději nikomu ochutnávat!

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

RE: od laika, (honza, 15.05.2006 12:03) celé vlákno | reagovat
Takto pospane uz to vypada jako zajimavy business plan:). Jen si neumim predstavit homebreware, ktery ma tolik casu, aby kazdemu kamaradovi asistoval,i kdyby chodili jen dva tydne. I tak to vyda na 4 sudy (bereme v potaz tech 200 litru) navareneho piva u kazdeho, pri dvou lidech tydne, tedy osm lidi do mesice krat ty 4 sudy, to je 32 sudu nekde nechat lezet v chladnu, to kazdy homebrewar takove prostory nema. NEmluve o tom, ze by se z toho mela odvadet dan z prijmu, pokud si clovek za sve sluzby nechava platit. Ale jinak jak jsem jiz napsal,zajimavy business plan a pokud vim, tak treba v Americe ( a snad i v Nemecku) firmy na podobnem principu funguji.

Az to rozjedete, dejte vedet, radi o Vas napiseme.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání