úvod
homepage

Komentáře

článku: Podkováňské pivo v Praze

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Obsluha, (Petr Sitař, 07.04.2006 11:21) celé vlákno | reagovat
Také jsem se stavil na košt. Pivo bylo chutné, krapítek chladnější a s větším řízem. Co mě ovšem trochu rozladilo, byla obsluha. Obsluhující mladík nám půl hodiny před zavíračkou už nechtěl donést další pivko. Prý bychom to nestihli do zavírací hodiny dopít. Když jsem se proti tomu ohradil, tvářil se uraženě a argumentoval to, že je to na Žižkově naprosto běžné vyhazovat hosty na vteřinu přesně. Je škoda že si pořád někteří hostinští myslí, že my zákazníci jsme tu pro ně a pojem zákazník náš pán je jim daleko vzdálen.

PS: Jeho pohled opravdu nebyl přívětivý.
PSS: Pokud zde narazíte na dámskou obsluhu, vyhráli jste. Ale na mladíka pozor!!!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání