Po 7 letech - skepse,
(David Ručka, 29.03.2006 20:58)
celé vlákno | reagovat
Bydlím na Slovensku sedm let a dlouho jsem se snažil najít nějaké "své" slovenské pivo a svou hospodu. Nakonec občas v naší obci chodím na Granát a do Bratislavy na Bernarda do Cafe Lyceum - prakticky kompletní sortiment včetně kvasničáku. Hospody se maličko vylepšily, se slovenským pivem je to dle mého slabé. Ano, dá se pít Steiger, ale proč je v pivu kyselina askorbová? Popper měl naposledy sic svéraznou, ale spíš nepříjemnou "vůni". Posledním objevem byl 13% polotmavý Stein. Barva asi jako světlý bernard, pach podivný, chuť tenká, alkoholická.
U všech slov. piv mám jeden problém: chutná mi jenom jedno, třetí už bych do sebe dostával pod tlakem. Nesdílím ani nadšení nad Keltem. Dle mého typický heinekenovský, tedy nevýrazný produkt. Nejhorší blivajz je šarišský kozel.
Od slovenských kolegů uvítám tip v Blave a okolí.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
U všech slov. piv mám jeden problém: chutná mi jenom jedno, třetí už bych do sebe dostával pod tlakem. Nesdílím ani nadšení nad Keltem. Dle mého typický heinekenovský, tedy nevýrazný produkt. Nejhorší blivajz je šarišský kozel.
Od slovenských kolegů uvítám tip v Blave a okolí.