úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivovar Klášter Hradiště - i z „G“ kvasnic lze vyrobit dobré pivo

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Zlatopramen, (Tomáš Semrád, 02.11.2006 10:25) celé vlákno | reagovat
I když je článek především o pivu Klášter, bohužel pro mě zatím nekoštovaným, a to ani v lahvi, ani na čepu, opožděně se připojuji do diskuse, týkající se piva Zlatopramen 11. Jak lahvovou, tak i točenou "nejprodávanější" jedenáctku, jsem prubnul poměrně nedávno a musím konstatovat, že se jednalo o chuťově velmi zajímavé pivo. Plné, příjemně hořké, zkrátka s výrazným charakterem. A obě verze mně přišly naprosto stejné, tudíž negativní zkušenosti některých diskutujících nesdílím a připojuji se na stranu Martina Štrose nebo Michala Malého. Rozhodně ho řadím k tomu lepšímu z české pivní nabídky, co jsem kdy pil.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání