úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivovar Klášter Hradiště - i z „G“ kvasnic lze vyrobit dobré pivo

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

RE: Jiří, Chody, (PX, 16.03.2006 10:17) celé vlákno | reagovat
Když už někdy zajedu na Ústecko či Děčínsko, dám přednost "panu Zippichovi", tedy Březňáčkovi ležatému. Ale děkuji za typ, zkusím tam i Zlaťak. Třeba mám opravdu jen několikanásobný pech na hospody. Co se týče lahvového Z, měl jsem ho loni jednou k obědu, ale podobně jako Chodymu mi nechutnalo.
Moje averze k 11° se týká jen Zlatopramenu, Mušketýra a Starobrna. Kozla snad raději ani nemá význam ochutnávat, počkám si až se mi naskytne tzv. "nutnost" upřednostnit ji před G10.
Poslední dva páteční večery jsem trávil s kamarádem v Kolovratské rychtě na kraji Prahy, kde mají LITOVEL 11°, pro mě osobně v současné době nejlepší pivo v Praze.
Mezi moje další oblíbené 11ky patří SAMOZŘEJMĚ KLÁŠTER, dále Svijany, Černá hora nebo Holba.
Takže moje averze vůči 11kám, jak jsem o ní loni psal, se týká vesměs jen reklamou protlačovaných značek.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání