Komentáře
článku: Pivovar Klášter Hradiště - i z „G“ kvasnic lze vyrobit dobré pivo
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Vyhledávání
článku: Pivovar Klášter Hradiště - i z „G“ kvasnic lze vyrobit dobré pivo
Moje averze k 11° se týká jen Zlatopramenu, Mušketýra a Starobrna. Kozla snad raději ani nemá význam ochutnávat, počkám si až se mi naskytne tzv. "nutnost" upřednostnit ji před G10.
Poslední dva páteční večery jsem trávil s kamarádem v Kolovratské rychtě na kraji Prahy, kde mají LITOVEL 11°, pro mě osobně v současné době nejlepší pivo v Praze.
Mezi moje další oblíbené 11ky patří SAMOZŘEJMĚ KLÁŠTER, dále Svijany, Černá hora nebo Holba.
Takže moje averze vůči 11kám, jak jsem o ní loni psal, se týká vesměs jen reklamou protlačovaných značek.