úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivovar Klášter Hradiště - i z „G“ kvasnic lze vyrobit dobré pivo

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

pro PX, (Jiří Kaňa, 15.03.2006 16:59) celé vlákno | reagovat
Za odborníka se nepovažuji (na jakém základě, taky?), ale když už chcete znát můj názor na 11% Zlatopramen - lahvová mě poslední dobou skutečně moc neuspokojuje (ale srovnání s G10 si určitě nezaslouží), v Ústí si na točené jedenáctce téměř vždycky pochutnám. Což by o kombinaci G10 s Mušketýrem rozhodně neplatilo!
Pokud se někdy vyskytnete v Ústí, zkuste Zlatopramen třeba U Franze Josefa (poblíž nádraží). I kdyby Vám náhodou vyloženě nechutnal, můžete si hned spravit chuť 12% Březňákem. S mimoústeckými výčepy Zlatopramene moc zkušeností nemám, zkušenosti známých jsou bohužel spíš negativní. Docela slušnou jedenáctku jsem tuhle měl v občerstvení v Praze na MasNě.
Abych to shrnul - viděl bych problém spíš v hospodě, než v pivu. Ale máte pravdu, že Březňák je Březňák...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání