úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivovar Klášter Hradiště - i z „G“ kvasnic lze vyrobit dobré pivo

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

RE: Zlatopramen, (PX, 15.03.2006 15:36) celé vlákno | reagovat
Já pořád nevěřím, že Zlatopramen se vyrábí tradičním způsobem. Podle mě tam v Ústí, resp. Krásném Březně musí mít někde schovány CKT. Když jsem totiž naposledy pil toto pivo, chuťově mě přišlo velmi slabé, vodové bez hořkosti a řízu, něco jako kombinace 2 mých nejNEoblíbenějších značek G10 a krušovického Mušketýra. Čím to je!? (toto nemyslím jako reklamu na slovenskou kapelu:-) Zlatopramen potvrzuje můj názor, že pivo, které se objeví v TV reklamě, je špatné, proto se na něj musí dělat masivní reklama (výjimka, potvrzující toto pravidlo - Budvar). Zajímal by mě nejen názor Chodyho či pánů odborníků Jiřího Kani nebo Petra Pavlase, ale i ostaních, kteří jste ho v poslední době pili. Díky.
Závěrem si nemohu odpustit poznámku - Zlatopramen - ° stupeň horší, než ostatní piva z produkce DU.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání