Můžeme být na něj hrdi a zároveň mu musíme děkovat za to, co pro české pivo udělal. Skutečně si asi neumíme představit a připustit, že bez F.O. Poupěte by české pivo mohlo dnes být třeba na úrovni rumunského, polského nebo třeba francouského piva. Prostě cosi nezajímavého, nikoli však špatného.
Pokud by se mohl tento pivovarský mistr a osvícenec podívat do naší doby, myslím, že by často zaplakal, jaké brikule se dějí při přípravě piva v mnohých velkopivovarech! Tady už nejde o zlepšování technologie za účelem vylepšit chuť piva. Je to naopak šizení technologie, které má zapřičinit jediné: vyšší zisk majitelů pivovaru.
Tak můžete spolu se mnou sledovat (a vychutnávat) odkaz F.O.P. u piva ze stále ještě existujících pivovarů především s menším výstavem a skvělou chutí svých piv!
Na zdraví
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Pokud by se mohl tento pivovarský mistr a osvícenec podívat do naší doby, myslím, že by často zaplakal, jaké brikule se dějí při přípravě piva v mnohých velkopivovarech! Tady už nejde o zlepšování technologie za účelem vylepšit chuť piva. Je to naopak šizení technologie, které má zapřičinit jediné: vyšší zisk majitelů pivovaru.
Tak můžete spolu se mnou sledovat (a vychutnávat) odkaz F.O.P. u piva ze stále ještě existujících pivovarů především s menším výstavem a skvělou chutí svých piv!
Na zdraví