úvod
homepage

Komentáře

článku: Když dva sousedé dělají totéž, avšak s jiným výsledkem…

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

ad výstav, (Tomáš Semrád, 13.12.2005 06:56) celé vlákno | reagovat
Co se týká výstavu rakovnického pivovaru, někde jsem četl, že se pohybuje okolo 300 hl denně. Avšak nevím, zda to koresponduje s realitou. Pokud by to však byla pravda, tak kupeckými počty bych dospěl k průměrné roční produkci cca 110 000 hl. Toto číslo by vzhledem k faktu, že pivovar je v provozu něco málo přes rok, nebylo zas až tak špatné. Nutno ještě podotknout, že většina z tohoto množství by musela zřejmě připadnout na export, protože na domácí scéně abys Bakaláře lupou pohledal....Před zahájením výroby piva v Rakovníku, však bylo novými majiteli anoncováno, že se chtějí zaměřit především na vývoz (do Kanady), takže proč ne.... Tyto informace berte prosím jako mnou neověřené, čistě hypotetické...
Jinak potvrzuji informace Petra Sitaře (ověřeno přímo v pivovarské prodejně), že Bakalář se opravdu čepuje "U hroznu" a na "Panském mlýně".
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání