úvod
homepage

Komentáře

článku: Fičák s hořkým ocasem

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Jedinečně hořký Radek..., (Martin Borský, 08.12.2005 17:25) celé vlákno | reagovat
„Hořkost je specialitou Radegastu, která jej odlišuje od jiných piv a pro kterou je zvláště na Moravě tak oblíbené“, dodává Milan Gába.
Tak pan Gába asi moc piva v životě nevypil. Tedy alespoň jiného než Radegast... Jinak by takovou hloupost nemohl nikdy napsat (a to ani ve své momentální manažerské pozici). Stačí zůstat na ostravsku a hned máme skvělého hořkého Ostravara. A mohly by jsme jmenovat spoustu dalších.
Pro Radegast je spíš typické, že chutná jak hořká voda.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání