úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní samet - jaký byl?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Tleskám a děkuji, (Weetek, 06.12.2005 16:22) celé vlákno | reagovat
Také se musím ozvat, předesílám, že jako NADMÍRU SPOKOJENÝ návštěvník obou akcí (samet i mikulášská přehlídka). Je jasné, že akce tohoto typu se na počátku neobejde bez různých drobných selhání a nevychytávek. Kdo navštívil akce obě, mohl s radostí konstatovat, že organizátoři se z chyb té první poučili a ta druhá byla z mého pohledu téměř bezchybná. Čímž nechci říct, že už ta první by pro samé chyby nestála za to. NAOPAK!!! Jedinou zásadnější výtkou byla absence teplé kuchyně, ostatní drobnosti (z mého hlediska sběratele pivních suvenýrů hlavně absenci odpovídajících tácků a pod., ale to vždy asi záleží hlavně na jednotlivých pivovarech) bohatě vyvážila opravdu exkluzivní nabídka piv. Ruku na srdce, v takové šíři snad nabídka restauračních pivovarů v Praze ještě představena nebyla. Pro mě jako Pražáka jsou piva z Příbora, Vsetína, Hukvald, Blučiny nebo třeba i z Chebu těžká exotika, za kterou bych se možná nikdy nedostal. Platit za takové skvosty 15 Kč, tedy cenu běžnou za přechlazené Géčko dneska už leda někde v herně na okraji Prahy, to mi připadá VELMI PŘIJATELNÉ!!! Představa, že organizátoři na celé akci vydělávají majlant, je mírně řečeno úsměvná, daleko spíš však urážející. Já bych chtěl rozhodně organizátorům poděkovat, a to velmi. Obě akce byly velmi povedené, navíc kvalita stoupá, moc se těším na další a doufám, že se nenechají kritikou rádobyznalce Jiráska znechutit.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání