úvod
homepage

Pivovarské slavnosti v Ústí nad Labem se blíží vytisknout článek

Přidáno: 6. září 2004  •  Autor: tisková zpráva
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,34 hodnotících Hodnotících: 24 počet zobrazení Zobrazeno: 26528x

Protože do soboty už moc času nezbývá, přinášíme vám dnes navíc aktuální pozvánku na jednu zajímavou akci. Tahle tisková zpráva nám přišla před chvílí. Pozvání na kvasnicový Zlatopramen si rozhodně nemůžeme nechat jen pro sebe!

V nově zrekonstruovaném letním kině se uskuteční další ročník tradiční kulturní události

Jako každý rok, i tentokrát mohou ústečané ale i lidé z dalekého okolí zakončit léto na oblíbených Pivovarských slavnostech, které pro ně tradičně pořádá společnost Drinks Union. Dějištěm Pivovarských slavností se opět stane areál nově zrekonstruovaného letního kina v Ústí nad Labem. Slavnosti se uskuteční v sobotu 11. září od 12 hodin. Celodenní program potrvá až do pozdního večera do 22 hodin.

Protože Pivovarské slavnosti oslavují především vynikající ústecké pivo a dalekosahající tradice jeho vaření v Ústí nad Labem, vše se bude točit právě kolem něj. Hlavní roli na slavnostech bude mít pochopitelně Zlatopramen 11, který se v poslední době úspěšně prosazuje nejen po celé ČR ale i v zahraničí a opět tak dělá slávu celému regionu. Vrchní sládek pivovaru připravil pro tuto akci nefitrované pivo Zlatopramen přímo z pivovarského sklepa, které běžný návštěvník nemá možnost jinde ochutnat. Nebudou samozřejmě chybět ani tradiční místní značky Březňák a Louny. Návštěvníci budou moci ochutnat i kutnohorské pivo Dačický.

„Expandujeme po celé ČR a naše piva jsou stále oblíbenější po celém světě. V Ústí ale stále jsme a vždycky budeme doma“, říká Milan Hagan, generální ředitel Drinks Union. „Jsme hrdí na to, že jsme ústečáci a chceme se se všemi podělit o naši radost a oslavit s nimi to, na co můžeme být všichni právem hrdí“, zve všechny.

Pro návštěvníky slavností je připraven nabitý kulturní program. O hudbu se postará jedna z nejpopulárnějších českých hudebních skupin Těžkej Pokondr. Celodenní program zpestří svým vystoupením i skupina Holywood a nebude chybět ani Radana, bývalá členka populární kapely Holki, která se vydala na sólovou dráhu. Novinkou bude letos otevření druhé hudební scény, kde proběhne open air diskotéka. Součástí programu budou soutěže o zajímavé ceny. Nebudou chybět ani akce pro děti. Kromě skvělého piva je pro gurmány připravena spousta delikates ve stáncích s občerstvením.

„Opět jsme si vybrali pro Pivovarské slavnosti areál letního kina jako v předešlých letech. V minulých letech jsme zde pořádali slavnosti s cílem zachránit letní kino. Vlastně jsme spolu s Portou, které jsme se ale také účastnili, byli jediní, kdo takto letní kino podporoval. Jsem rád, že se nám tím podařilo přispět k jeho záchraně. Nyní po rekonstrukci je v letním kině poměrně dost akcí a to je dobře“, říká Milan Hagan.

Vstupné na Pivovarské slavnosti bude 60 korun a v jeho ceně jsou kromě celodenního pestrého programu pro celou rodinu a všech atrakcí pro děti zahrnuty i tři piva zdarma, případně tři limonády zdarma.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 12 komentářů, poslední komentář: 12.06.2013 13:59 Komentovat
Re: odkaz Vladas12.06.2013 13:59
http://www.gastronaut.cz/kalendar-akci/pivovarske-slavnosti-zlatopramen-11-5820.html
Re: odkaz Vladas12.06.2013 13:55
www.facebook.com/PivovarskeSlavnostiZlatopramen11
odkaz Dana08.05.2012 21:21
Prosím o zaslání nějakého odkazu ohledně programu letošních slavností.Děkuji
Re: kolik? Stanislav Jakoubek22.06.2008 20:19
vstupný bylo letos 60,-Kč (2 piva v ceně); tenhle článek je o loňským ročníku, letošní...
kolik? xxx20.06.2008 22:49
je nějaký vstupný prosím?
taky se mohly dohodnout :-) Standa Jakoubek15.06.2007 10:10
koukám, akcí je o víkendu opravdu dost :-); u mě vyhrálo to Ústí, mám to výrazně...
Nadupana sobota honza15.06.2007 10:01
Jeste ze tuhle sobotu musim byt v praci, jinak bych nevedel, kam driv:). Slavnosti totiz poradaji...
světpiváci v Ústí ?? Standa Jakoubek13.06.2007 15:40
jen tak se chci zeptat - nechystáte se taky někdo ze světpiváků v sobotu do Ústí ?
Vyhledávání