úvod
homepage

Podzimní běh víkendového kurzu vaření piva vytisknout článek

Přidáno: 28. října 2015  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 5916x

Je tu podzim a s ním další běh nejstaršího kurzu vaření piva pro veřejnost u nás.

Na jaře letošního roku se po letech fungování kurzu vaření piva pro veřejnost změnil časový formát z tří sobot na jeden víkend. Důvody byly hlavně úspora času pro účastníky kurzu, kteří na výuku dojížděli. Jarní akce se podařila, a proto podzimní běh zůstává jako víkendové školení.

Tudíž ti, kteří uvažují o absolvování našeho kurzu, čeká sobotní teorie, která začíná v devět hodin ráno/dopoledne (záleží na jednotlivci :) ) a kde se zájemce o domácí vaření piva dozví vše od surovin až po varné postupy.

Neděle je pak věnovaná vlastní várce piva českého typu. Op ět vše od šrotování až po závěrečný úklid. Během obou dnů budete mít samozřejmě spoustu času se ptát obou vyučujících na cokoliv, co vás zajímá. A že se můžete ptát odborníků na slovo vzatých – Ing. Koza vyučuje technologii vaření piva na potravinářské průmyslovce v Podskalské (www.podskalska.cz), kde probíhá i náš kurz, Ing. Šuráň je dlouholetý odborník s praxí stavění pivovarů, vaření speciálů jak spodně, tak i svrchně kvašených.

Vzorek hotového piva vám buď bude zaslán poštou, nebo přenechán na určitém místě (pivotéka, pivnice…) po předchozí dohodě.

Termín podzimního běhu kurzu vaření piva je sobota a neděle 14. a 15. listopadu 2015.

Předběžní zájemci zatím obsadili sedm míst, takže zbývá ještě osm míst do naplnění kapacity kurzu. Vaše přihlášky, dotazy atd. směřujte na email kurz@svetpiva.cz. Podrobnější informace o kurzu se budou rozesílat v týdnu před zahájením kurzu a studijní materiál se bude rozdávat v sobotu před zahájením výuky.

Víkendový kurz vaření piva

Termín: Sobota 14.11.2015 (teorie vaření českého ležáku). Neděle 15.11.2015 - vlastní várka českého ležáku

Místo: Podskalská 10, Praha 2, www.podskalska.cz

Vyučující: Ing. Jan Šurán, Ing Oldřich Koza

Kurzovné: 2 700Kč

Přihlášky: kurz@svetpiva.cz

Podle potřeby vám můžeme vystavit fakturu, dárkový poukaz...

 

 

Dej Bůh štěstí

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání