úvod
homepage

Víkendový kurz vaření piva vytisknout článek

Přidáno: 23. dubna 2015  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 11326x

Tradiční třísobotní kurz vaření piva pro veřejnost je poprvé nabízen jako víkendová záležitost.

Celé roky se kurz vaření piva pořádný ve spolupráci subjektů Pivo Praha, Podskalskou a serverem SvětPiva.cz konal jako třídílný seriál teoretické výuky, cvičné várky a následné degustace, který zabíral tři víkendy (ať už soboty nebo případně neděle).

Dnes vám ho můžeme poprvé nabídnout v lehce upravené formě, na kterou vám bude stačit víkend jeden. V sobotu bude probíhat teoretická příprava v učebně, kde se postupně dozvíte vše od ingrediencí po vlastní varný postup českého ležáku, odpoledne zakončený úvodem do svrchně kvašených piv. Neděle je pak věnovaná várce českého ležáku. Pivo si pak můžete buď vyzvednout, nebo vám bude případně zasláno.

Vyučující zůstávají stejní – Ing. Jan Šurán z firmy Pivo Praha (Pivovarský dům, Břevnovský pivovar Svatého Vojtěcha, oboje v Praze…) a Ing. Oldřich Koza, který má na starosti výuku technologie vaření piva v Podskalské. Termín kurzu je stanoven na víkend 23. a 24. května 2015. Cena kurzu je 2 700Kč. Rezervace místa je možná na emailu kurz@svetpiva.cz.

Víkendový kurz vaření piva

Termín:

Sobota 23.5.2015 - teorie vaření českého ležáku a úvod do svrchně kvašených piv

 

Neděle 24.5.2015 - vlastní várka českého ležáku

Místo: Podskalská 10, Praha 2, www.podskalska.cz

Vyučující: Ing. Jan Šurán, Ing Oldřich Koza

Kurzovné: 2 700Kč

Přihlášky: kurz@svetpiva.cz

Dej Bůh štěstí

 

 

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání