11. běh kurzu vaření piva pro veřejnost
Hodnocení: 0 Hodnotících: 0 Zobrazeno: 5437x
Je to tak. Máme tu další běh kurzu vaření piva pro veřejnost. Nyní s pořadovým číslem jedenáct.
Jak jsem již u jednoho z běhů uvedl, co je zaběhnuté, fungující a přinášející užitek, nemá cenu měnit. Proto se i osmý běh kurzu vaření piva pro veřejnost uskuteční podle stejného scénáře. I tento jarní kurz bude mít tři části – a sice soboty 14., 21.4. a 19.5..
První sobota bude věnovaná teorii, druhá pak vlastnímu vaření piva a poslední proběhne ve znamení degustací – jak piva uvařeného v rámci kurzu, tak i vámi donesených vlastních výtvorů. Stejný je čas zahájení výuky o první sobotu – je jím devátá hodina ranní. První sobotu se vyučuje cirka do 16 hodin, vaření o druhou sobotu mívá časy ukončení rozdílné, poslední část opět končí kolem třetí hodiny.
Výuka jako v předchozích bězích probíhá v potravinářské průmyslovce v Podskalské ulici v Praze 2(LINK). Přezuvky nejsou nutné, jen se předpokládá váš zájem o věc. Kurzu se účastní pestrá škála zájemců. Od úplných začátečníků po ostřílené borce. Nicméně během kurzu je dostatek času na otázky pro všechny úrovně znalostí.
Pokud tedy máte o kurz zájem, účastnický poplatek činí 3 333Kč a pro začátek stačí napsat na email kurz@svetpiva.cz. Pošleme vám další instrukce. Kdo by toto jaro neměl čas, ale kurzu by se rád zúčastnil v některém z dalších běhů, stačí poslat na výše uvedený email zprávu. O příštím kurzu vás budeme informovat v předstihu, tak jako tomu bylo i tentokrát.
Co napsat závěrem? Snad jen malou rekapitulaci:
Základní informace:
Kurz vaření piva pro veřejnost – jedenáctý běh
Datum: sobota 14.4.. teorie vaření piva
sobota 21.4. praktická část včetně uvaření zkušební várky piva českého typu
sobota 19.5. degustace školního vzorku, vašich piv a úvod do svrchně kvašených piv
Cena kurzu: 3 333Kč
Místo konání kurzu: SPŠPT Podskalská (http://podskalska.cz/)
Rezervace místa: emailem na kurz@svetpiva.cz
Vážení příznivci domácího vaření piva, těším se na setkání a přeji mnoho zdaru vašim snahám.
Hodnocení článku
Pro hodnocení se nejprve přihlašte.
Celkem 0 komentářů | Komentovat |